Instagram

NOVA LOŠA VIJEST ZA JEDNOG OD NAJBOLJIH NAPADAČA SVIJETA: Zloćudna bolest i dalje prijeti

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Sebastien Haller početkom srpnja potpisao je za dortmudsku Borussiu nakon što je u Ajaxu odigrao sezonu života. Međutim, ubrzo nakon potpisa uslijedio je šok. Otkrio je da ima rak testisa.

Protekli tjedan je operiran te mu se stanje poboljšalo, ali tumor je i dalje tu te će napadač morati krenuti na kemoterapiju.  O nejgovoj situaciji progovorili su iz kluba:

‘Sebastien će dobiti najbolji mogući tretman. Šanse za oporavak su vrlo dobre. Oporavak bi trebao trajati nekoliko mjeseci’ izjavio je sportski direktor Borussije Dortmund Sebastian Kehl.

Veliko pojačanje

Haller je trebao biti veliko pojačanje za njemačkog velikana. U momčad je došao iz Ajaxa za 35 milijuna eura te je trebao biti zamjena za čudesnog Norvežanina Haalanda koji je otišao u Manchester City. Prošle sezone Haller je odigrao 50 utakmica i zabio 32 gola.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Sébastien Haller (@sebastien.haller)

Karijeru je započeo u Auxerru nakon čega je igrao Utrecht, Eintracht, West Ham te Ajax. Nastupao je za sve mlade selekcije Francuske, a onda je odabrao Obalu Bjelokosti, zemlju njegove majke. Skupio je 15 nastupa i postigao 4 gola.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.