NOVA KATASTROFA REAL MADRIDA! Doživjeli težak poraz od totalnog autsajdera, naslov prvaka sve dalje

Autor: Bruno Herljević

Aktualni osvajač Lige prvaka, Real Madrid doživio je novi poraz kod kuće, Girona je u nedjelju u utakmici 24. kola španjolskog prvenstva priredila iznenađenje porazivši Kraljevski klub na Santiago Barnabeu 2-1.

Nakon ovog poraza Real je drugo mjesto na ljestvici prepustio Atletico Madridu, a Barcelona je ostala vodeća s još većom prednosti.

Real je poveo u 25. minuti nakon što je Casemiro glavom svladao vratara Girone, no nakon toga Madrižani nisu precizni, a gostujuća momčad uspijeva izjednačiti iz kaznenog udarca u 65. minuti dosuđenog nakon što je kapetan Reala Sergio Ramos igrao rukom u kaznenom prostoru. Precizan je s bijele točke bio Cristhian Stuani, a deset minuta kasnije Portu dovodi goste u vodstvo. Osim toga, Ramos je u 90. minuti isključen nakon što je zaradio drugi žuti karton. Luka Modrić nije bio u sastavu madridske momčadi.

Na ljestvici prva je Barcelona sa 54 boda, Atletico je drugi sa 47 bodova, a Real je pao na treće mjesto sa 45 bodova. Danas još igraju Valencia i Espanyol, Villarreal i Sevilla te Real Betis i Deportivo Alaves.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.