Foto: Josip Regovic/PIXSELL

NOVA HRVATSKA ZVIJEZDA JE ROĐENA! Svojim igrama i lucidnošću zaludio je Europu

Autor: G.I.Š.

Glavna teme pratitelja hrvatske nogometne reprezentacije zadnjih godina je tko će biti nasljednik Luke Modrića, veznjaka koji je obilježio zadnjih deset godina Reala iz Madrida, igrača koji je odnio Zlatnu loptu ispred Ronalda i Messija, i čiji će odlazak iz Vatrenih biti teško nadoknadiv.

No u Maksimiru je rastao jedan mladić, engleski komentatori uspoređivali su ga s Modrićem već prošle godine, a ugradio je i svoj obol u plasmanu Hrvatske na Svjetsko prvenstvo u Kataru, s dva gola Malti.

Po njegovom odlasku Dinamo je izgubio “glavu i rep”, ali u Rennesu zadovoljno trljaju ruke akvizicijom iz Zagreba, koja iz utakmice u utakmicu pokazuje zbog čega je proglašen nasljednikom Modrića u reprezentaciji.

Zaludio Francuze

Naravno, radi se o Lovri Majeru koji je zadnju utakmicu za njegov Rennes odradio maestralno i u potpunosti zaludio navijače i medije u zemlji Svjetskih prvaka.

U zadnjoj pobjedi njegovog kluba protiv Saint-Étiennea Lovro je ugradio tri asistencije, a Rennes je slavio 5:0, što je ostavilo bez posla trenera domaćina Claudea Puela, a za njegovu predstavu Majer je dobio ocjenu od 9,3, a Lovrine majstorije pogledajte OVDJE.

Mladi Lovro je postao nova zvijezda na Francuskom nogometnom nebu, a usporedbe s Lukom Modrićem počele su stizati sa svih strana, a već se spominju mogući transferi u jače klubove.

Pojačanje sezone

“Lovro Majer, dvojnik Luke Modrića, potpuno je spreman za igru tek mjesec dana, ali već je prvi kandidat za titulu najvećeg pojačanja sezone. Režirao je uništavanje Lyona, a sada je dodao još dvije asistencije”, napisali su iz GetFrenchFootballNews.com.

”Nevjerojatan je Lovro Majer. Pravo otkriće, a srećom ima samo 23 godine”, jedan je od komentara na igru Majera protiv St Etiennea, a ovo je tek početak ulaska u formu hrvatskog veznjaka koji je po dolasku u Rennes ima problema s ozljedom.

 

 

 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.