Izvor: Screenshot/Twitter/RMadrid Edition

NOMINIRAN ZA ZLATNU LOPTU, A MOGAO BI U ZATVOR NA PET GODINA! Skandal oko s*ks snimke napokon dobiva rasplet

Autor: F.F

Francuski napadač i Karim Benzema igra u sjajnoj formi za Real Madrid, ali i reprezentaciju, pa ne čudi da ga mnogi vide kao favorita za osvajanje Zlatne lopte. Nedavno ga je legendarni Ronaldo predložio za ovu veliku nagradu.

No, on se nalazi u ne baš dobroj situaciji u privatnom životu. Naime, Benzema čeka suđenje koje bi moglo odrediti njegovu budućnost.

U srijedu počinje suđenje zbog optužbi da je pokušao iznuditi novac od svojeg bivšeg kolege Mathieua Valbuene.

Skandal koji je zatresao Francusku

Skandal se dogodio 2015. godine, kada su se pojavile informacije da je Benzema jedan od ljudi koji su ucjenjivali Valbuenu snimkom seksualnog odnosa. Situacija je otišla toliko daleko da je Benzema bio potjeran iz reprezentacije, a vratio se tek prošle godine.


Tada su četiri neimenovane osobe putem Benzeme tražile novac od Valbuene, a pritom ga ucjenjivali sa snimkom seksa. Didier Deschamps zbog toga je precrtao Benzemu s nacionalnog popisa.




Suđenje će se održati od 20. do 22. listopada, a Benzemi prijeti i do pet godina zatvora!

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.