Foto: Guliver image

NOGOMETNI SVIJET U ŠOKU, PELE ZAVRŠIO U BOLNICI: Traje borba za život, nikad nije bio u ovako teškom stanju

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Jedan od najboljih igrača svih vremena, Brazilac Pele završio je u bolnici nakon što mu se stanje naglo pogoršalo. Hospitaliziran je u Sao Paolu, objavila je na Instagramu njegova kćer Kely Nascimento.

Iako su se Brazilci jako zabrinuli njegova kćer javlja da je sve u redu iako se stanje je pogoršalo, ali da nema potrebe za dramom. Pele je nedavno napunio 82 godine.

“Jako puno buke se diglo oko toga što je moj otac opet u bolnici. Dobio je malo natečenje pa je završio na kontrolama, a dobit će i novu terapiju. Sve je u redu, nema nikakve krize niti se očekuje dodatno pogoršanje.” napisala je.

I dalje rekorder

U rujnu prošle godine odstranjen tumor na debelom crijevu i otad je redovito u bolnici na kontrolama. Brazilski ESPN je ranije objavio da liječnici nisu zadovoljni s rezultatima kemoterapije i da detaljno motre njegovo stanje.

 




Pele je rekorder po broju golova za Selacao za kojeg je zabio 77 puta,  ali će ga vrlo skoro skinuti Neymar koji je na 76 golova. Pele je titulu prvaka svijeta osvojio 3 puta: 1958, 1962 i 1970.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.