Foto: Pixabay

NOGOMETAŠ POSTAO DILER DROGE: Pao je u velikoj akciji, a najviše ga pamte zbog jedne priče!

Autor: I.K.

John Lawless, 39-godišnji nekadašnji igrač velškog kluba The New Saints, suočen je s mogućom zatvorskom kaznom nakon privođenja u velikoj policijskoj akciji pokrenutoj protiv skupine dilera droge.

Lawless je postao zanimljiv istražiteljima nakon što je otkrivena njegova vodeća uloga u dilerskoj skupini. Kao vođa te grupe, 39-godišnji bivši član The New Saintsa bio je jedna od glavnih meta u policijskoj akciji.

Kako je objavio tamošnji portal Hull Live, skupina koju je predvodio Lawless bila je aktivna u Hullu.

Igrao protiv Liverpoola

Tijekom nogometne karijere, privedeni vođa dilerske skupine najviše se pamti po igranju za The New Saints protiv Liverpoola u kvalifikacijama za Ligu prvaka, s Liverpoolovim prolaskom dalje sa 6:0 u ljeto 2005. godine. Lawless je protiv Liverpoola bio u akciji na terenu, a za Redse s Anfielda je i navijao.




Hvalio se odrastanjem s legendom

Nakon što su ga priveli, Lawless je postao zanimljiv i zbog jedne svoje priče iz prošlosti, iz vremena dok je odrastao. Pričao je da je tada bio blizak s Wayneom Rooneyjem, koji je kasnije napravio velike stvari u klupskoj karijeri, a i kao reprezentativni napadač u engleskom dresu.

Lawless, dakako, igrački nije bio ni blizu takvoj veličini, a umjesto da u prvom planu bude nogomet, sada se o njemu piše i priča zbog puno ružnije epizode zbog koje mu prijeti zatvorska kazna.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.