Sammir napravio dar-mar i odveo Lokose u finale!

Autor: Dnevno

Slaven Belupo večeras od 20:15 dočekuje Lokomotivu u polufinalu Kupa. Ovom utakmicom započinje restart nogometa u Hrvatskoj nakon što se više mjeseci nije igralo zbog pandemije koronavirusa.

Momčad iz Koprivnice će sedmi put u svojoj povijesti igrati u polufinalu Kupa, a do sada se dva puta probila do finala. No, oba finala je izgubila i to oba puta od Dinama (2007, 2016).

Lokomotiva će u svom trećem polufinalu loviti svoje drugo finale. U prvom pokušaju ‘lokosi’ su 2013. izgubili od Hajduka.

SASTAVI:

SLAVEN: Filipović – Soldo, Paracki, Mikulić – Bačelić Grgić – Bogojević, Lulić, Glavčić, Goda – Jeffren, Krstanović

LOKOMOTIVA: Grbić – Karačić, Mersinaj, Kolinger, Marković – Petrak, Cokaj – Kastrati, Atiemwen, Uzuni – Tuci.

 





Utakmica se igra u jedinstvenim uvjetima, postkorona nogometnoj stvarnosti… Bez gledatelja, uz posebne mjere i preporuke.

Slaven Belupo je poveo 1:0 nakon fantastičnog pogotka Gode iz daljine! Slaven dominira u prvoj četvrtini utakmice.

Na poluvrijeme se otišlo s minimalnom prednosti za Slaven Belupo.




Lokomotiva dolazi do izjednačenja samo minutu nakon što je Sammir ušao u igru. Bivša zvijezda Dinama krasnim dodavanjem pronalazi Čokaja koji iz voleja pogađa za 1:1.

Lokosi igraju na Sammirov pogon! Nakon još jednog odličnog poteza bivše zvijezde Dinama, Tolić zabija za preokret 1:2 u 79. minuti!

Slaven je jurnuo po izjednačenje, no ostavio je puno prostora u obrani, a to je iskoristio Uzuni koji poentirao za konačno rješenje utakmice u 93. minuti.

ŠTO TO ČINI DOMAGOJ VIDA: Skrivio najstrožu kaznu i sudac nije imao milosti

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.