NISTE NI ZNALI TKO SE SAKRIO NA TRIBINAMA MAKSIMIRA! Evo tko je sve viđen na utakmici Dinama

Autor: Bruno Herljević

Dinamovu povijesnu pobjedu u prvoj utakmici osmine finala Europa lige protiv Benfice (1:0) na Maksimiru, gledala je cijela europska skautska elita.

Svog su čovjeka u četvrtak navečen na dupkom punom i euforičnom Maksimiru imali Manchester United, Manchester City, Bayern, Borussia Dortmund, Fulham, Napoli, Inter, Slavia Prag, Sampdoria, Bayer Leverkusen, Barcelona, Wolverhampton, Sassuolo, Bordeaux, Lille, Atletico Madrid, Juventus, Milan…

To samo znači da će na ljeto Dinamo vjerojatno biti rastrgan, ali tko zna možda netko od najvećih zvijezda odluči ostati još malo i pomoći Dinamu da zadrži kontinutiet. Na meti skauta vjerojatno su bili igrači poput Olma, Oršića, Petkovića, Šunjića, Livakovića, Gojaka…

Na utakmici u Maksimiru među brojnim poznatima bio je i Matjaž Kek, dugogodišnji trener Rijeke, a sada izbornik Slovenije koji je valjda došao gledati Stojanovića.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.