Foto: Damir Krajac / CROPIX/Ilustracija

NIŠTA OD PUNOG POLJUDA NA UTAKMICI SEZONE: UEFA novčano kaznila Hajduk, ali to nije jedina kazna

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Hajduk je danas primio ‘čestitku’ od Uefe, a tiče se susreta protiv Vitorije. Uefin delagat prijavio je rasističko skandiranje na Poljudu, a nakon snimke UEFA je potvrdila da je bilo rasizama.

Kazna koju će Hajduk snositi je novčana u iznosu od 23 tisuće eura, ali ona puno veća tiče se zatvaranja tribina za veliki susret protiv Villarreala.

Tako će se za tu utakmicu sezone određene tribine zatvoriti odnosno morati će se zatvoriti sektore s ukupno najmanje 3000 sjedećih mjesta.  Klub nema pravo na žalbu.

Kazne tek dolaze?

Pitanje je hoće li Hajduk dobiti kaznu zbog divljanja Torcide po ulicama Portugala, a kaznu bi trebala dobiti i Vitorija čiji su navijači bacali čaše i stolice na igrače Hajduka.

 

Hajduk za vikend igra derbi protiv Dinama, a prema posljednjim informacijama Torcida je od mogućih 2500 tisuće ulaznica ugrabila oko njih 1200. Na Maksimiru se predviđa oko 15 tisuća ljudi.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.