Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ništa od čuda: Dinamo ipak nije nositelj, a evo tko su mogući protivnici

Autor: Bruno Herljević

Modrima su trebala još dva iznenađenja u srijedu, a jedno se čak i dogodilo, pao je Olympiacos.

Dinamo ipak neće u četvrtom pretkolu, odnosno, play-offu Lige prvaka ući kao nositelj. Nakon ispadanja BATE-a u utorak, modrima su trebala još dva iznenađenja u srijedu, a jedno se čak i dogodilo, pao je Olympiacos, ali ostale momčadi ipak su odradile posao.

Blizu porazu, odnosno, ispadanju bili su i Legia i Celtic, Škoti su se provukli jedanaestercem u 90. minuti za 2:1 protiv Astane, a Legia je odigrala mršavih 0:0 protiv Trenčina i prošla zahvaljujući 1:0 rezultatu iz Slovačke. Stoga su nakon odigranog trećeg pretkola nositelji: Plzen, Salzburg, Celtic, APOEL i Legia, a nenositelji su Dinamo, Ludogorec, Hapoel, Dundalk i Kopenhagen.

Oni pripadaju jednom dijelu ždrijeba, dok drugi dio ždrijeba čine momčadi koje nisu prvaci, a nositelji će biti Manchester City, Villarreal, Porto, Ajax i Borrusia M., dok su nenostielji Rostov, Roma, Monaco, Young Boys i Steaua. Ždrijeb se održava u petak 5. kolovoza.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.