NIKOLA VLAŠIĆ U CARDIFFU: ‘Ja čekam priliku, ne brinem, samo uživam’!

Autor: Andrija Kačić Karlin

Priliku će zacijelo u Cardiffu dobiti Nikola Vlašić, nogometaš CSKA kojeg su novinari očekivali u postavi u Splitu protiv Mađarske…

„Nakon utakmice u Splitu sve je oko reprezentacije savršeno. Međutim, sada nam slijedi Wales, okrenuli smo se novom dvoboju. Nadamo se dovršiti posao i plasirati se na Europsko prvenstvo„, rekao je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić po dolasku Vatrenih u Cardiff, dan uoči dvoboja protiv Walesa.

Očekujete li da ćete biti u početnoj postavi, zanimalo je novinare u Cardiffu.

„Spreman sam i poštovat ću izbornikovu odluku, kakva god bude. U klubu igram svaku utakmicu 90 minuta, konstantno u dobroj formi i čekam svoju šansu. Zatreba li me izbornik, tu sam. Možda su ljudi pogrešno percipirali kada sam otišao u Rusiju, ali otišao sam u momčad koja se svake godine bori za naslov i igra Ligu prvaka. Igramo lijep nogomet, i to je pravo odredište za mene,„.

Ima objašnjenje za ovu utakmicu…

„Smatram da smo kvalitetniji, iako su Velšani odlični igrači. Naša je prednost što ne moramo srljati, već možemo čekati svoju šansu„, zaključio je Vlašić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.