Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

NIKOLA VLAŠIĆ “SHOW” U MOSKVI: Hrvat zabio dva gola i još jednom asistirao – zaslužio ovacije

Autor: Andrija Kačić Karlin

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić odigrao je sjajnu utakmicu za moskovski CSKA 10. kolu ruskog nogometnog prvenstva, on je u 3-2 (3-0) domaćoj pobjedi protiv Krasnodara postigao dva gola uz asistenciju.

Sva tri pogotka CSKA je postigao u razdoblju od 32. do 41. minute. Vlašić je zabio za 1-0 iz 11-erca, da bi u 37. minuti dubinskom loptom iz svoje polovice uposlio Čalova koji je potom sjajno pogodio sa 20-ak metara za 2-0, da bi u 41. minuti naš veznjak prihvatio jedan odbijanac i sa 10-ak metara pogodio bliži kut gostujućeg gola.

U nastavku su gosti smanjili na 3-2 s dva gola Berga (57, 60).

Vlašić je odigrao čitavu utakmicu za CSKA kao i Kristijan Bistrović i Zvonimir Šarlija.

Ranije u nedjelju je bivši stoper hrvatske reprezentacije Vedran Ćorluka odigrao svih 90 minuta za Lokomotiv koji je kao gost svladao Orenburg sa 3-2 (1-0).

CSKA je sada drugi na ljestvici sa 22 boda, dok je Krasnodar četvrti sa 20, koliko imaju i treći Rostov i peti Lokomotiv. Na vrhu je Zenit sa 23 boda.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.