Niko Kranjčar se oprašta od Tottenhama

Autor: dnevno.hr

Niko nema sreće. Radi fantasično na treninzima, ali s Garethom Baleom na lijevom krilu, što da se radi? Znam da mu je teško. On je nevjerojatan profesionalac i sjajan dečko, rekao je trener Redknapp.

Naši vrsni nogometaši Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka, Ivica Olić, Danijel Pranjić, Mladen Petrić i Ivan Rakitić svoje sposobnosti i kvalitetu više neće demonstrirati u udarnim postavama.

Prema posljdnjoj vijesti iz Londona, Niko Kranjčar je nezadovoljan zbog nekomforne pozicije u Tottenhamu, kamo ga je doveo Harry Redknapp iz Portsmoutha i nakon kratkog vremena ga se odrekao navodno zbog Rafeaela van der Vaarta od kojeg su se pozdravili stručnjaci madridskog Reala, piše Jutarnji list.

Izlazak iz Tottenhama u kojem prima tjednu plaću od 55.000 funta, Kranjčar vidi već u zimskom prijelaznom roku, jer ne vjeruje da će se moći ostvariti u svojoj igri pored Nizozemca.

– Niko Kranjčar je vrlo nezadovoljan sjedenjem na dosadnoj klupi, te da ga trener u igru šalje u 96. minuti, ako Tottenham, kojim slučajem, igra produžetke! Niko je igrač za naslovne uloge i unatoč obilju Redknappovih komplimenata, ne vjerujem da će ostati u Tottenhamu – rekao je jučer svjedok zbivanja u sjevernom Londonu, koji je bio na utakmici s Aston Villom u društvu glavnog čovjeka Daniela Levyja.

Redknapp, kako tvrdi novinar Timesa, pozitvno ocjenjuje igru Niku Kranjčara, njegov profesionalni pristup treninzima i obećava mu sasvim pristojnu minutažu. Naposlijetku, Redknapp niječe da za Kranjčara nema mjesta u njegovoj momčadi.

– Niko nema sreće. Radi fantasično na treninzima, ali s Garethom Baleom na lijevom krilu, što da se radi? Znam da mu je teško. On je nevjerojatan profesionalac i sjajan dečko – rekao je Redknapp.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.