Niko Kovač zapeo za oko još jednom engleskom velikanu: Stigla i konkretna novčana ponuda

Autor: Andrija Kačić Karlin

U vrijeme dok Niko Kovač pregovara s londonskim Arsenalom, kojeg je gledao u ponedjeljak navečer na gostujućem trijumfu protiv West Hama (3-1) istovremeno mu dolazi i fina ponuda iz Liverpoola. Ne, ne misli Liverpool mijenjati Juergena Kloppa, nego njegov gradski rival Everton bi rado angažirao hrvatskog stručnjaka koji je nedavno dobio otkaz u Bayernu. Sad je i jasno zbog čega – zbog razmirica s igračima pokušavajući im nametnuti svoje metode discipline.

K tome, Arsenal pregovara i s Nikom Kovačem i s Carlom Ancelottijem, pa bi se bivši hrvatski izbornik mogao okrenuti sigurnijoj ponudi, a to je ova Evertonova.

Everton je u krizi baš kao i Arsenal, ulupao je u momčad 120 milijuna funti, a momčad igra očajno. Tek je na 14. mjestu Premiershipa i hitno joj treba trenersko osvježenje. Jer, borba za ostanak u društvu najboljih je perspektiva današnjeg Evertona.

Uprava Evertona čak mu je dala, tvrde britanski medjii, i konkretnu financijsku ponudu. Ponuđen mu je ugovorprema kojem bi zarađivao oko 250.000 funti na mjesec, odnosno tri milijuna eura na godinu.

Naš je trener u Bayernu zarađivao čak pet milijuna eura godišnje. No, dobio je odštetu u vrijednosti dva godišnja ugovora, pa mu nova c zacijelo nije prioritet.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.