FOTO: Screenshot

‘NIJE POŠTENO DA JE MODRIĆ OSVOJIO ZLATNU LOPTU’: Legendarni Brazilac šokirao svijet izjavama

Autor: Bruno Herljević

Legendarni brazilski nogometaš, Rivaldo, inače i sam osvajač Zlatne lopte iz 1999. godine, komentirao je izbor za Zlatnu loptu. Ovogodišnji laureat bio je Luka Modrić, ali Rivaldo misli da to nije pošteno.

“Modrić je imao sjajnu sezonu. Osvojio je Ligu prvaka s Realom i vodio Hrvatsku do srebra na Mundijalu, ali, ja bi ipak izabrao Cristiana Ronalda”, rekao je Rivaldo pa objasnio zašto.

“Ronaldo je zabio puno golova, osvojio Ligu Prvaka i zabio senzacionalan gol protiv Juventusa. Na Svjetskom prvenstvu pokazao je svoju vrijednost, zabio je četiri gola, od toga tri Španjolskoj. Vjerujem da je on više zaslužio nagradu od drugih. Tu je i Messi koji bi uvijek morao biti među najbolja tri”, izjavio je Rivaldo za Betfair.

Međutim, Rivaldo smatra kako promjena nije nužno loša jer je dobro da se duopol Messija i Ronalda malo prekine.

“Promjena je pokušaj da se barem na jednu godinu za Zlatnu loptu zapiše drugo ime, a ne ono Lionela Messija ili Cristiana Ronalda. U svakom slučaju, mislim da je nepošteno jer su obojica imala solidnu sezonu u svojim klubovima gdje su odigrali ključne uloge. Nije postojao razlog da se posegne za promjenom”, rekao je bivši igrač Barcelone.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.