Soccer Football - Serie A - Juventus v Atalanta - Allianz Stadium, Turin, Italy - May 19, 2019 Juventus' Mario Mandzukic celebrates scoring their first goal REUTERS/Massimo Pinca

NIJE BOMBA NEGO PETARDA, NIJE PREOKRET NEGO NEPOTVRĐENA INFORMACIJA: Mandžukić između dvaju velikana bira u koji će…

Autor: J.V.H.

Još jučer je Mandžo bio na Otoku s Allegrijem, već danas ne mrda s Čizme, nedavno je bio u zemlji nafte i zemnog plina, a sutra se možda vrati i u reprezentaciju. Tko će u moru informacija razlikovati kliker od pikule, ili franjule.

Dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija, Mandžo je pao u drugi plan. Selilo ga se svuda.

Iako se prethodnih dana činilo kako je Mandžukić praktički novi igrač Manchester Uniteda, informacije iz Italije govore da će Hrvat najvjerojatnije ostati u Italiji i potpisati za – Milan. Ali to pišu talijanski mediji koji su do jučer pisali da Mario seli u bogati Katar. Koliko je za vjerovati Talijanima prosudite sami (jednom i oni moraju pogoditi, pogotovo ako nabroje sve opcije).

Jučer je iz nekog izvora “curilo” da je talijanski nogometni stručnjak Massimiliano Allegri (52) korak je do preuzimanja Manchester Uniteda, a s njim bi navodno na Old Trafford trebao poći i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Prema pisanju talijanskih i engleskih medija, Allegri je vrlo blizu potpisa ugovora za posrnulog engleskog velikana koji se trenutačno nalazi na skromnom 12. mjestu Premiershipa.

Bivši trener Juventusa na Old Traffordu bi trebao naslijediti Norvežanina Olea Gunnara Solskjaera koji nije uspio vratiti “Crvene vragove” u vrh otočkog nogometa.

Mediji navode kako će Allegi po dolasku u Manchester inzistirati na dovođenju dvojice igrača s kojima je surađivao u Juventusu, a to su Mario Mandžukić i Emre Can, igrači koje je novi trener torinske “Stare dame” Maurizio Sarri otpisao.

Danas su se pak, opet “curi” iz izvora, Rossoneri upustili u borbu za Mandžukićeve usluge, a veliku ulogu u ovom poslu trebao bi odigrati Milanov direktor Zvonimir Boban koji je navodno već kontaktirao iskusnog napadača i ponudio mu ulogu u momčadi.




Il Giornale navodi kako Mandžukića mjerka i Inter, ali da je Stara dama prednost dala Milanu koji je sve bliže dogovoru.

Mandžukić ima ugovor s Juventusom do ljeta 2021., ali to naravno, nije bitno.




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.