Photo: NK Osijek

NI ON NEĆE U RIJEKU! Odbio je Miškovića kako bi se vratio u rodni grad koji gradi konkurentnu momčad

Autor: Dnevno.hr

Dan za danom u Gradskom se vrtu događaju – pojačanja. Dok drugi uglavnom još uvijek važu opcije i čekaju početak srpnja kako bi se tada krenule odvijati stvari na tržištu igrača, Osijek je već pošteno zagrizao u polje ulaznih transfera. Nakon Ante Majstorovića stigao je i Vedran Jugović. Dugo ga nije bilo na hrvatskim nogometnim terenima, a onda je između Osijeka i Rijeke za koju je svojedobno igrao, izabrao klub iz svojeg rodnog grada.

29-godišnji krilni igrač vratio se u Osijek iz korejskog Jeonnan Dragonsa koji u toj zemlji trenutno igra drugoligaški nogomet. Jasno, Jugoviću je trebao novi izazov, a njega ima u svom Osijeku. Nakon šest i pol godina vraća se među bijelo-plave kako bi u Slavoniju pokušao dovesti jak europski nogomet.

Jugović je ovih dana pregovarao i s Rijekom, klubom u kojem je sakupio točno 100 nastupa u tri i pol godine, ali s tamošnjim operativcima Ivanom Manceom i Srećkom Juričićem očito nije pronašao zajednički jezik.

Za klub u koji se upravo vratio odigrao je ukupno 119 utakmica – točno 100 prvenstvenih, 15 u Kupu Hrvatske i 4 u kvalifikacijama Europske lige. Pritom je postigao 9 golova, 7 u borbi za bodove te po jedan u nacionalnom Kupu i Europi.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.