Ni Bangkok ni London: Davor Šuker zbrisao na Karibe u vilu Zlatka Marića!?

Autor: I.K.

Šukerov put na Karibe bio je isplaniran danima prije zagrebačkog derbija između Dinama i Hajduka, ali nakon svih događanja "zlatna kopačka" je ipak odlučila ne pozabaviti se domaćim nogometnim prilikama, već zbrisati na sunčanje.

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, tražena je roba u državi ovih dana. Nakon što su u HNS-u lagali da je u Bangkoku pa Londonu, na kraju se ispostavilo da se Šuker odmara na Karibima! Tako barem tvrdi Slobodna Dalmacija, koja piše kako se Šuker odmara na Turksu i Caicosu, karipskom otočju pod britanskom zastavom, i to u vili čiji je vlasnik Zlatko Marić, prvi čovjek zaštitarske tvrtke “Sokol Marić”.

Marić i Šuker su dobri prijatelji i poslovni partneri, jer Marićeva tvrtka dobro posluje s HNS-om. No, Marić se brzo oglasio i tvrdi kako nije dao ključeve svog doma na Karibima Šukeru, uz naputak da “se pita ministra Ostojića gdje je Šuker, jer ga on nije vidio mjesec dana”.

Kako piše Slobodna, Šukerov put na Karibe bio je isplaniran danima prije zagrebačkog derbija između Dinama i Hajduka, ali nakon svih događanja “zlatna kopačka” je ipak odlučila ne pozabaviti se domaćim nogometnim prilikama, već zbrisati na sunčanje.

– Davor Šuker je u četvrtak poslijepodne, prije derbija, otputovao na poziv FIFA-e. Ima službene obveze u Komisiji za profesionalni nogomet. Mislim da je na nekoj sjednici u Bangkoku – kazao je i slagao Damir Vrbanović koji je htio opravdati izostanak Šukera s važne sjednice Izvršnog odbora HNS-a. 

Da stvar bude bolja Šuker nigdje nije otputovao u četvrtak, jer se u petak slikao u Zagrebu sa švedskim veleposlanikom Larsom Schmidtom.

– Vrbanović se zabunio, predsjednik je u petak bio u Hrvatskoj, ali u subotu ujutro je napustio zemlju. Nije još u Bangkoku nego u Londonu, a od četvrtka je u Bangkoku gdje će igrati u humanitarnoj utakmici World Legends – pokušali su ugasiti požar iz HNS-a.

Još jedna laž. Jer ta utakmica igra se tek za tjedan dana, 5. prosinca. Vrbanović je kazao kako će se Šuker vratiti tek oko 10. prosinca. U međuvremenu će se u subotu održati veliki prosvjed Torcide na splitskoj rivi i tko zna što još. Bez “zlatne kopačke” koja dogovara važne prijateljske utakmice po bijelom svijetu…




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.