Izvor: Screenshot/Twitter

NEVJEROJATNO ŠTO JE USPIO, VEĆ IMAMO PROMAŠAJ SEZONE! Sam ispred praznog gola poslao loptu nebo pod oblake!

Autor: F.F

Liga prvaka je počela, a prvi dan gledatelji su bili počašćeni utakmicom Bayerna i Barcelone u kojem su Nijemci izdominirali katalonce. Iako je sezona tek počela, imamo i najveći promašaj ovogodišnje Lige  prvaka.

Na utakmici Seville i Red Bull Salzburga, koja je protekla u znaku Hrvata i kaznenih udaraca, vidjeli smo i promašaj godine. U Španjolskoj smo vidjeli utakmicu s čak četiri dosuđena kaznena udarca te dva iskorištena.

Nakon utakmice je i naš Ivan Rakitić kritizirao suce, a ono što je promašio Salzburgov Oumar Soletl pamtit će se mjesecima.

Sam pred golom – nebo pod oblake

Sevilla je u drugom poluvremenu igrala s igračem manje, točnije isključen je bio Marokanac El Nesyri, dok smo u 57. minuti vidjeli najveći promašaj sezone u režiji defenzivca Red Bulla Oumara Soleta.

Solet je nakon kornera ostao sam pred golom, koji je bio potpuno prazan, a Francuz je loptu poslao visoko iznad gola.

Utakmica je završila 1:1, a strijelci su bili Ivan Rakitić i Luka Sučić, obojica iz kaznenih udaraca.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.