HINA/EPA/MATTEO BAZZI

NEVJEROJATNA SUBINA HRVATA U INTERU! Klub zbog OVOG mora prodati Perišića i Brozovića

Autor: Bruno Herljević

Uz Brozovića, ponovo je aktualiziran i transfer Ivana Perišića koji je prošlog ljeta bio na korak od prelaska u Manchester United

Talijanski Sky Sport objavio je kako Inter nudi okolo hrvatskog nogometaša Marcela Brozovića. Radili su to i prošle godine, ali uz dosta napumpanu cijenu pa transfer nikada nije realiziran. Ovoga puta, tvrdi talijanski medij, Brozović je ponuđen Sevilli.

Marcelo je ove sezone odigrao skromne 643 minute u Serie A i uglavnom je ulazio s klupe, zabio je tri gola i upisao jednu asistenciju, a trener španjolske momčadi, Vincenzo Montella, vjerojatno neće imati ništa protiv hrvatskog nogometaša u svom klubu.

Uz Brozovića, ponovo je aktualiziran i transfer Ivana Perišića koji je prošlog ljeta bio na korak od prelaska u Manchester United. No, Inter se nikako nije mogao dogovoriti s Mourinhom oko ođštete, iako je Perišić silno htio napustiti Inter. Talijani sada ponovo spominju mogućnost Perišićeva odlaska, ali vjeruju kako će ipak otići na ljeto.

Spominje se i odlazak Joaa Marija, Antonija Candreve, a pišu kako su na meti nekoliko europskih velikana i Icardi, Handanovič i Škriniar.

Razlog zbog kojeg bi dio igrača Intera prema svemu sudeći morao napustiti klub ove zime, što uključuje i Hrvate, jest ponovni problemi s financijskim fair-playom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.