(NE)SRETAN ZAVRŠETAK BIVŠEG DINAMOVA ASA! Soudani napušta Forest, a pogodite gdje će nastaviti karijeru

Autor: Bruno Herljević

Nekada najveća zvijezda Dinama, popularni ‘Mr. Derbi’, El Arabi Hilal Soudani, napušta redove Nottingham Foresta samo godinu dana otkako je preselio u kultni engleski klub. Tvrdnje su to nekih britanskih i grčkih medija, a nova destinacija trebala bi biti Olympiakos.

Alžirac je nosio dres modrih od 2013. do 2018. godine,a onda je u transferu vrijednom tri milijuna eura prešao u Forest. Međutim, tamo se nije pretjerano naigrao niti proslavio, zabio je svega dva gola i odigrao osam utakmica, pa bi mogao preći u Atenu.

Dio grčkih medija javlja kako bi posao mogao biti gotov već ovih dana, čak možda i u ponedjeljak. Transfer ne bi trebao biti problematičan niti bi odšteta trebala biti velika jer su Nottingham i Olympiacos bratski klubovi, odnosno u vlasništvu su iste osobe, kontroverznog grčkog tajkuna Evangeliosa Marinakisa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.