Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

NEMA VIŠE PREPREKA: ‘Nikica Jelavić u roku od dva dana stiže u Rijeku’!

Autor: Bruno Herljević

Te se pričalo o problemima s ugovorom i plaćom, te se pisalo o kineskoj Novoj godini zbog čega je sve zapelo, a na kraju je ispalo da Nikica još nije ni raskinuo ugovor s kineskim klubom.

Već se danima, ako ne i tjednima razvlači priča o dolasku bivšeg hrvatskog repezentativca, Nikice Jelavića u Rijeku. Iz dana u dan stizale su vijesti kako Jelavić potpisuje, a Jelavić nikako da potpiše. Te se pričalo o problemima s ugovorom i plaćom, te se pisalo o kineskoj Novoj godini zbog čega je sve zapelo, a na kraju je ispalo da Nikica još nije ni raskinuo ugovor s kineskim klubom.

Ipak, zamjenik sportskog direktora Rijeke, Ivan Mance, potvrdio je kako je stvar gotova i da Nikica stiže za dva dana. “U narednih 48 sati transfer Nikica Jelavića trebao bi se realizirati. Malo se odužilo, a o tome ćemo razgovarati kada transfer bude definitivno priveden kraju”, rekao je za Radio Rijeku zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

Isto tako napoemno je kako stiže još jedno pojačanje.

“Velika je vjerojatnost da ćemo u sljedeća tri dana dovesti i središnjeg braniča”, kazao je Mance.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.