Photo: Igor Kralj/PIXSELL

‘NEKA SADA IZGORI CIJELA HRVATSKA”! Izjave Dalića i Rakitića nakon pobjede zapalit će cijeli Hrvatsku!

Autor: Bruno Herljević

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bio je razdragan nakon plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva do kojega su “vatreni” stigli boljim izvođenjem jedanaesteraca u četvrtfinalu protiv domaćina Rusije u Sočiju.

“Mene uvijek prati težak put, tako mi je cijeli život. Čestitao bih prvo dečkima za svu borbu, muku i trud i za sve što su napravili. Svi mi moramo biti ponosni i mi ljudi u Hrvatskoj. Rusi su igrali agresivno i borbeno, pogotovo u prvom poluvremenu nije bilo dobro za nas, ali u drugom je bilo bolje, bila je to utakmica protiv 50 tisuća ljudi. Sada smo kupili još dvije utakmice. Bila bi šteta, evo hodamo tu po Rusiji pa da Moskvu ne vidimo”, rekao je Dalić pred kamerama HRT-a.

Rakitića su opet ponijele emocije.

“Ovo je bilo nevjerojatno. Ovakva utakmica. Bili smo dosta bolji i mislim da je sve trebalo završiti u produžecima, ali s nama ne može biti jednostavno. Neka sada izgori cijela Hrvatska. Ma što, neka sada izgori i Engleska u polufinalu. Najstarija su reprezentacija, ali dat ćemo sve od sebe. Kad smo svi kao jedno sve je moguće”, pričao je Rakitić dok mu je euforični Modrić nešto dobacivao iza leđa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.