Photo: Igor Kralj/PIXSELL

NEĆE DANAS PO ODLIKOVANJA! Otkazan posjet Vatrenih Pantovčaku

Autor: Željka Orešković

Odgođeno zbog organizacijskih razloga

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović donijela je odluku o odlikovanju hrvatske nogometne reprezentacije zbog povijesnog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Svečana ceremonija uručivanja odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske izborniku, igračima i članovima stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije te članovima delegacije Hrvatskog nogometnog saveza, bila je u planu sanas, 16. srpnja u 17, 30 sati na Pantovčaku u Uredu predsjednice.

Ipak, sve je odgođeno zbog organizacijskih razloga. Iz Ureda predsjednice javljaju kako će se o novom terminu ceremonije dodjele odličja dogovoriti s reprezentacijom

“Danas je nogometni praznik i proslavimo ga na Trgu Bana Josipa Jelačića i svim hrvatskim gradovima u koje se igrači i stručni stožer vraćaju”, priopćili su.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.