Foto: Damir Krajac / CROPIX

NE PAMTIMO OVAKVU SITUACIJU NA MAKSIMIRU! Dinamo donio radikalnu odluku – NEMA PRODAJE?!

Autor: Bruno Herljević

Vjerovali ili ne, Dinamo bi ovoga ljeta mogao zadržati dvojicu ključnih i najskupljih igrača, premda su ih već svi unaprijed otpisali i prodali u ‘ligu pet’. O odlasku Olma i Livakovića piše se već mjesecima, prvog potražuje Tottenham, Bayer, Bayern i tko zna tko sve ne, dok je potonji za sada ne meti Porta gdje bi trebao naslijediti legendarnog Ikera Casillasa. Za Olma se spominje cifra od oko 30, pa i 40 milijuna eura, dok je Livakovićeva negdje desetak milijuna eura.

Rekordni transferi bili bi ostvareni prodajom ove dvojice. Olmo bi bio najskuplji svih vremena, a Livaković najskuplji vratar koji je ikada igrao u Prvoj HNL. Međutim, obojica bi još neko vrijeme mogla ostati na Maksimiru. Naime, Dinamo ih planira zadržati još barem do kraja kvalifikacija za Ligu prvaka, a ako ‘kapnu’ željenih petnaestak milijuna eura, možda neće biti potrebe niti za prodajom. Dinamo je nositelj u svim pretkolima Lige prvaka i nikada nije imao bolje šanse i jaču momčad za plasman u Ligu prvaka.

U klubu su navodno uvjereni da će im novac od Lige prvaka biti dostatan za ovu godinu, a Sportske novosti tvrde kako su Olmu ponudili novi petogodišnji ugovor vrijedan čak četiri milijuna eura. Olmo je sretan u Dinamu, priprema se za sezonu s klubom, nasmijan je i ne djeluje kao da želi otići.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.