‘Ne bih volio izvući Chelsea i Inter, jer ne bih želio rastužiti svoje bivše navijače’

Autor: G.R.

Dovoljno smo jaki da pobijedimo svakoga, ali volio bih izbjeći Chelsea i Inter, jer ne bih volio rastužiti navijače kojima sam do jučer donosio osmjeh na lice.

Ni dan nakon što je prekinuo šestogodišnje prokletstvo madridskog Reala i nemogućnost najtrofejnijeg svjetskog kluba da ostvari plasman u četvrtfinale nogometne Lige prvaka, portugalski strateg Jose Mourinho već se okrenuo novim izazovima.

U planovima ‘ledenog’ Mourinha za euforiju mjesta nema, a to ne treba čuditi jer, ipak, riječ je o čovjeku koji teško da može biti oduševljen plasmanom u četvrtfinale Lige prvaka. Navikao na trofeje, Portugalac je spreman otići korak dalje i postati prvi trener koji je s tri različita kluba podizao najvrijedniji klupski pehar Europe.

VIDEO: Real do četvrtfinala preko letargičnih Lavova i ‘zbunjole’ Lovrena

A prva stepenica na tom putu biti će za Madriđane toliko željeno četvrtfinale, u kojemu Mourinho ne želi izvući svoje bivše klubove Chelsea i Inter.

– Mi smo Real Madrid. Iskreno baš me briga što se događalo ovdje dok mene nije bilo, ali sada kada sam tu mogu samo reći da nije nikakva vijest prolazak našeg kluba u četvrtfinale. Odigrali smo dobro i bili bolji od jakog protivnika. Moji su igrači željeli pobjedu više i zasluženo do nje došli. Što se tiče protivnika u četvrtfinalu apsolutno mi je svejedno. Dovoljno smo jaki da pobijedimo svakoga, ali volio bih izbjeći Chelsea i Inter, jer ne bih volio rastužiti navijače kojima sam do jučer donosio osmjeh na lice. Ipak, ako tako mora biti, neka bude. Jednako profesionalno odradit ćemo svakog protivnika – kazao je u svom stilu Portugalac.

‘Bilo bi veličanstveno još jednom gledati legendarnog Raula na Bernabeu’

Baš poput svog trenera razmišlja i virtuoz u veznom redu madridskog klub, čovjek preko kojega kreću sve akcije Madriđana – njemački reprezentativac Mesut Ozil. Oduševljen pobjedom nad Lyonom Ozil će reći kako u svlačionici deveterostrukog prvaka Europe vlada sjajno raspoloženje, a sada se već naglas govori i osvajanju 10. naslova prvaka Starog kontinenta.




– Presretan sam velikom pobjedom protiv Lyona. Od trenutka kada sam došao impresioniran sam ovim klubom i oduševljen suigračima. Stvarno je užitak igrati s ovim momcima. Što se tiče četvrtfinala Lige prvaka svejedno mi je koga izvučemo. U ovoj fazi natjecanja jednostavno nema laganog protivnika. Sve su to vrhunske momčadi i tu svako svakoga može nadigrati. Ako bih baš mogao birati onda bih izabrao Schake, moj ljubljeni klub iz kojega sam potekao. Također, bilo bi veličanstveno još jednom vidjeti legendarnog Raula na Santiago Bernabeu – kazao je Mesut Ozil.

Ždrijeb četvrtfinala nogometne Lige prvaka kao i Europa lige, na rasporedu je sutra u podne u Nyonu.




Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.