Foto:Xscreenshot

Navijačka koreografija inspirirana riječima Svetog Oca

Autor: Dnevno GIŠ

Navijačke koreografije na tribinama svake godine poprimaju novu dimenziju, a skupine se natječu koja će na što originalniji način poslati svoju poruku u svijet.

Često se na transparentima naglašava interakcija između klubova koji taj tren igraju na terenu, ali navijačima nisu strane niti političke poruke protiv, najčešće nogometnih dužnosnika i organizacija.

No navijači Marseillea otišli su i korak dalje i na na stadionu Vélodrome pred 60 tisuća ljudi, uzdigli su veliku koreografiju u kojoj je glavni protagonist Papa Franjo.

Posebna poruka
Grupa South Winners prikazala ga je kako se pojavljuje iza bazilike Notre Dame de la Garde u Marseilleu, a na koreografiji pisale su papine riječi oko migranata koji dolaze iz Afrike.

Papa je poslao poruku iz Marseillea: “Oni koji riskiraju svoje živote na moru ne napadaju, oni traže gostoprimstvo”, i na te riječi Svetog Oca podsjetili su navijači na Velodromeu.

Dinamo sad gleda u leđa Zvezdi, ali neki su uvjereni da bi Modri bez problema ‘pomeli’ Beograđane
Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.