Screenshot: Instagram/Gianluigi Donnarumma

NAVIJAČI NE OPRAŠTAJU ‘IZDAJU’: Napali europskog prvaka, ‘g***o od čovjeka!’

Autor: I.K.

Nakon što je otišao iz Milana u PSG, s transferom u kojem Milan ovog ljeta nije dobio odštetu, Gianluigi Donnarumma vratio se na San Siro na golu talijanske reprezentacije, osvajača naslova na Euru okončanom u srpnju. No, Donnarumma nije dočekan kao junak ili prvak.

Poruka koja mu je stigla osudila ga je za ‘izdaju’ Milana koju je izveo.

Na tribinama San Sira našao se transparent na kojem stoji ‘Donnarumma, g***o od čovjeka. Nikad više nećeš biti dobrodošao ovdje’. Pored toga, poruka su bili i zvižduci koje je donedavni Milanov golman čuo s tribina tijekom utakmice protiv Španjolske u polufinalu europske Lige nacija.

Sve se okrenulo brzo

Donnarumma je bio jedan od junaka talijanske proslave naslova na Euru. U finalu se istaknuo s dva obranjena penala Englezima u raspucavanju koje je odlučivalo o pobjedniku, uključujući posljednji udarac Bukaya Sake, no ono što se dogodilo u prijelaznom roku okrenulo je navijače Milana protiv njega.

Za njih sasvim neočekivano, 22-godišnji talijanski golman je kao slobodan igrač napustio milanski klub i otišao je u PSG.

Ne zaboravljaju što je govorio

Milanovi navijači ne zamjeraju Donnarummi samo to što je otišao, i to na način da klub nije dobio odštetu, već je dio njihovog bijesa izazvan onime što je mladi talijanski golman pričao.

Pamte njegove riječi o odanosti klubu, no to su na koncu ostale – samo riječi.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.