Foto: Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija

NAVIJAČI DINAMA I HRVATSKE ODUŠEVLJENI! UEFA napokon donijela odluku koju su svi čekali!

Autor: F.F

Otkako je Dinamo saznao svoje protivnike u grupnoj fazi Europa lige, navijači s nestrpljenjem očekuju odluku UEFA-e koja je vezana za gostujuće navijače.

Navijači žive za odlaske na teška gostovanja te pružanje podrške svojim miljenicima u najtežim trenucima, a UEFA je napokon donijela odluku na oduševljenje navijača diljem Europe.

UEFA je prelomila i odlučila da se gostujući navijači mogu vratiti na tribine!

Ograničenja ostaju

Naravno, navijači nisu smjeli ići na gostujuće utakmice zbog pandemije koronavirusa, a s obzirom na to da se sve više navijača cijepi, UEFA je odlučila promijeniti svoju odluku.

Treba spomenuti kako neka ograničenja ipak ostaju. U pitanju su mjere koje su na snazi u pojedinim državama, a gostujućim navijačima priprada pet posto dozvoljenog kapaciteta stadiona.




Sjajne su to vijesti i za Vatrene, kojima bi u nastavku kvalifikacija za SP 2022. dobro došla podrška s tribina na teškim gostovanjima!

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.