Ivan Klindic

NAVIJAČE DINAMA PREUSMJERAVAJU U TRST: Tko nema ulaznicu mora natrag u Hrvatsku!

Autor: Andrija Kačić Karlin

Mnogi navijači Dinama suočavaju se s problemima u Italiji, većinu autobusa i vozila talijanska policija preusmjerava u Trst na opsežnu kontrolu. Pritom one navijače koji nemaju vaučer ili ulaznicu sprečavaju u daljnjem putu do Milana na poprište utakmice skupine Lige prvaka Atalanta – Dinamo u 21 sat.

Na taj način talijanska policija pokušava prevenirati nerede prije i za vrijeme te utakmice. Hrvatski navijači nekoliko puta su gostovali u Italiji i u Milanu i kao po pravilu uvijek je bilo incidenata.

K tome, cijeli kontigent ulaznica za ovu utakmicu koji je bio namijenjen Dinamu (nekih četiri tisuće) je odmah rasprodan. Sukladno tome u talijanskoj policiji odlučili su prema Milanu pustiti samo one hrvatske državljane koji posjeduju ulaznicu ili potvrdu o preuzimnju iste.

Ne treba spominjati da taj proces talijanske policije u Trstu u mnogome usporva navijački konvoj Dinamovih navijača prema centru talijanske Lombardije.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.