Screenshot/Instagram

NAVIJAČ KRENUO PJEŠICE U KATAR, PA NESTAO: Cijela zemlja na nogama, obitelj je zabrinuta, a jedna stvar nije jasna

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Pred sam početak Svjetskog prvenstva Španjolska je na nogama jer je nestao njihov najvjerniji navijač. Santiago Sanchez 9. siječnja krenuo je pješice do Katara, a sad je nestao.

Do sada je bilo sve u redu, ali prema posljednjim informacijama Sanchez nije viđen već neko vrijeme što je jako zabrinulo njegovu obitelj, ali i cijelu javnost.

Zadnji put se javio prije dva tjedna te od tada se gubi svaki glas o njemu. Javio se iz Iraka zadnji put na samoj granici s Iranom te je planirao prespavati negdje u blizini.

Kreće potraga

Mnogi su se brinuli za njegovu sigurnost, a rekao je da gdje god je došao su ga odlično primili te da nema nikakvih problema. Njegova obitelj redovito je dobivala izvještaj i pozive, a zadnji je bio 2. listopada.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli CAMINANDO DE MADRID A QATAR (@santiago_sanchez_cogedor)

Sanchez nije samo čovjek željan pješaćenja nego vrlo dobro obučen. Prošao je vojnu obuku detaljno se pripremao za ovaj put i imao je vodiča u skoro svakoj zemlji kroz koju je prolazio kako bi mu put bio lakši.




Njegova obitelj nada se da je dobro te da će se uskoro vratiti, a španjolske vlasti su najavili istragu u nadi da nađu najvećeg navijača furije.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.