Foto:AP Photo/Juan Bautista Diaz/Guliverimage

Nastavlja se drama u obitelji zvijezde Liverpoola

Autor: Dnevno GIŠ

Zvijezda Liverpoola i kolumbijske reprezentacije Lusi Diaz već nekoiko dana proživljava pravu noćnu moru, kada je saznao kako su njegovi roditelji bili kidnapirani u Kolumbiji.

Njegove roditelje kidnapirali su prošle subote naoružani ljudi na motociklima na benzinskoj pumpi u malom gradu Barankasu na sjeveru Kolumbije.


Diasovu majku, Silenis Marulandu, nekoliko sati kasnije  spasila je policija koja je postavila blokade na putevima oko tog grada, koji se nalazi u blizini granice Kolumbije sa Venecuelom, ali je u zarobljeništvu ostao Diazov otac Luis Manuel.

Znaju se otmičari

Kolumbijska vlada priopćila je kako je pobunjenička grupa Nacionalna oslobodilačka armija, odgovorna za otmicu oca Luisa Diasa te kako su u pregovorima s ELN-om oko oslobađanja oca nogometaša Liverpoola.

“Zahtijevamo da ELN odmah oslobodi Luisa Manuela Diasa i od sada su oni u potpunosti odgovorni za njegov život”, izjavio je predstavnik kolumbijske vlade zadužen za pregovore.
Kolumbijska policija angažirala je velike snage u potrazi za ocem igrača Liverpoola, a ponudila je i novčanu nagradu od 48 tisuća dolara za informacije koje vode do Diasovog oca.

Srpska agresija kao da mu je uništila karijeru, a bio je veći talent od Bokšića

ELN je glavna preostala aktivna gerilska grupa u Kolumbiji koja se bori protiv države od 1964. godine i ima oko 2.500 članova, a najaktivniji su u pograničnom području s Venecuelom, gdje i žive roditelji Luisa Diasa.
Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.