NAŠLI SE CRNOGORAC I HRVAT: Mijatović odgovarao Modrića od odlaska iz Reala!

Autor: J.V.H.

Proteklih dana u javnost je izašla informacija kako Modriću Beckham navodno nudi oko 20 milijuna eura po sezoni u novooformljenom MLS klubu Inter Miami.

Predrag Mijatović, crnogorski napadač iz vremena Davora Šukera , otkriva da kapetan hrvatske reprezentacije ne planira prihvatiti ponudu.

“Modrića vidim u Realu. Ima ugovor još godinu i pol dana, a u razgovoru mi je rekao kako je uvjeren da će i sljedeće godine biti u istom klubu”, rekao je Mijatović za El Larguerou.

Legendarni crnogorski napadač osvrnuo se i na krizu u Barceloni koju su javnom prepirkom izazvali najbolji igrač Lionel Messi i sportski direktor Eric Abidal.

“Barcelona prolazi kroz težak period i krizu koja se događa u svim klubovima. Mora se to riješiti privatno, sada su pogriješili i Messi i Abidal.”

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.