Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

NAKON RUŠENJA HAJDUKA POSLAO PORUKU I DINAMU: ‘Jako me ljuti kad to pročitam’

Autor: Matija Majdak

Šibenik se pobrinuo za veliko iznenađenje u osmom kolu HNL-a pobjedom 1:0 na Poljudu protiv Hajduka.

Druga je to tek pobjeda momčadi sa Šubićevca u HNL-u.

“Čestitam dečkima. Mi igramo puno bolje nego što pokazuju bodovi i samo stanje na ljestvici. Mi smo i danas došli napasti Hajduk od prve minute i uzeti tri boda”, rekao je trener Šibenčana Krunoslav Rendulić pa dodao:

“Ideja je bila napasti Hajduk, napadali smo visoko, nismo im dozvolili da razviju igru. Hajduk je prije svega dobra momčad. Tko god dođe na Poljud ne može napadati ili se braniti svih 90 minuta, a da ti Hajduk ništa ne napravi.”

Junak Šibenika bio je Emir Sahiti koji je na posudbi baš iz Hajduka.

“Sahiti prije svega ima kvalitetu. On ima problem kontinuiteta, nije igrao godinu dana i to se osjeti. a još je i došao iz korone. Nama je bitan, odradi sve što treba, defanzivu pogotovo, a u ofenzivi je koristan.”

Šibeniku slijedi Dinamo, Rendulić najavljuje da i u toj utakmici ide po tri boda.




“Malo ćemo se proveseliti, a onda kreću pripreme za Dinamo. Jako me ljuti kad pročitam da nemamo što izgubiti, u svakoj utakmici su tri boda u igri. Tako ulazimo u svaku utakmicu pa i protiv Dinama.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.