Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

NAKON PLJAČKE MU NAPOKON SVANULO: Vatreni stigao u novi klub, znaju se i detalji

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nekoliko dana nakon vijesti da je poslije provale u stan u zagrebačkim Šestinama opljačkan, Domagoj Vida napokon je i službeno skinuo s dnevnog reda pitanje o klubu u kojem nastavlja karijeru.

Iskusni obrambeni igrač hrvatske reprezentacije je u 34. godini stavio potpis na ugovor s atenskim AEK-om. Ugovor traje do ljeta 2024.

Napokon odahnuo

Poslije potpisa s grčkim prvoligašem, Vida napokon može odahnuti jer više nema nepoznanica o njegovoj novoj postaji nakon odlaska iz Bešiktaša. U AEK je došao kao slobodan igrač, bez odštete, a neslužbeno se spominje da će zarađivati oko 1,5 milijuna eura godišnje, uz dodatne bonuse u ugovoru.

Slijedi borba za SP

Poslije dolaska u atenski klub, Vidu čeka uklapanje u novu momčad, a na terenu je pred njim borba za jedno od mjesta u hrvatskoj obrani na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Kataru.




Konkurencija je jaka, s mladima i iskusnima koji su na raspolaganju Zlatku Daliću, a Vida će probati osigurati ostanak u izbornikovim planovima kako se bliži novo veliko natjecanje. Podsjetimo, Hrvatska će prvu utakmicu na SP-u igrati 23. studenog protiv Maroka, a u skupini prvog kruga su s Vatrenima i Kanada i Belgija.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.