NAKON NESREĆE ĆIRO PRIZNAJE DA JE JAKO UTUČEN: “Na kućnoj njezi sam, a shvaćam da sam prevario smrt!”

Autor: Andrija Kačić Karlin

Ćiro Blažević uistinu je imao sreće pri prometnoj nesreći u subotu navečer nedaleko od svog prebivališta u Gajevoj ulici. Tada ga je u njegovom vozilu “smart” ‘pokupio’ taksi vozač.

U posve smrskanom automobilu Ćiro je izvukao živu glavu, zadobio relativno lakše ozljede i još pričekao policiju i hitnu pomoć, svađajući se s vozačem koji je počinio prekršaj i skrivio nesreću.

Odmah drugo jutro, zbog bolova, Ćiro je otišao u bolnicu na pretrage, sam nam je rekao da je dobio jake udarce u glavu u rame. Informirao nas je u ponedjeljak kako se osjeća:

“Radili su mi pretrage u bolnici. Fino su me snimali i nemam nikakav lom, hvala Bogu, ali sam natučen i imam velike bolove. Teško se krećem i sad sam na kućnoj njezi. Prevario sam smrt”, kaže  Ćiro Blažević. Dodaje i to kako je bilo u susretu s vozačem odmah nakon nesreće:

“S čovjekom koji me udario nisam se čuo ovih dana, ali tamo smo sve završili u dobrom i normalnom tonu, makar nije tako počelo. I ja sam se brzo smirio, shvatio  sam da se to svakome može dogoditi. Opet, moram vam reći da sam utučen.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.