Guliver image

NAJVEĆI PIJANAC SRPSKOG NOGOMETA: Cijela ekipa ga tražila po birtijama, požalili su kad su ga angažirali…

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nije trebalo dugo da ovaj igrač postane heroj Delija. Poljak Gžegorž Bronovicki potpisao je Zvezdu par mjeseci poslije nakon što je oduševio svijet dok je nastupao za Poljsku kada je zaustavio Ronalda u susretu Poljske i Portugala.

‘Jeste li vidjeli kakvog smo braniča doveli. Može igrati i na lijevoj i na desnoj strani. On je ubojica u ofenzivi. A u utakmici Poljske i Portugala pospremio je u džep Cristiana Ronalda’ ponosno je govorio tadašnji direktor Zvezde Dragan Stojković.

Ipak, oduševljenje je brzo splasnulo. U formu nikad nije ušao, a vrlo brzo je Beograd saznao da poljski branić voli čašu. I to puno čaša. Pa je tako nakon samo 12 mjeseci napustio bivšeg prvaka Europe.

Vratio se kući

Slomilo ga je kada mu je trener rekao da neće biti u zapisniku protiv Radničkog. Tada je otišao u obližnju birtiju te napio. Našli su ga suigrači s pivom i pljeskavicom u ruci.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Czv Magazine – Crvena Zvezda (@czvmagazine)

Igrao je za Gornjik i Ruh, da bi karijeru završio u drugoligašu Motoru iz Lubina 2014. godine. Danas ovaj poznati pijanac radi kao skaut, a Zvezda mu je ostala jedni inozemni klub. Za Poljsku je skupio 14 utakmica, ali nakon odlaska iz Zvezde više nije nastupio za nacionalnu vrstu.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.