Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

NAJTRAŽENIJI VATRENI IMA NOVI KLUB: Otišao je kod Hrvata, to nitko nije očekivao!

Autor: F.F

Hrvatski reprezentativac i dosadašnji krilni napadač Wolfsburga, Josip Brekalo, potpisao je za Torino, prenosi Sky Sport Italia. Brekalo je bio jedan od najtraženijih igrača ovog ljeta, a na kraju odlazi u klub koji se nije puno spominjao kao nova destinacija.

Za Brekala su zainteresirani bili Fiorentina, Milan, Inter, Leicester City, Villarreal i mnogi drugi europski velikani, a na kraju ide u Torino kod našeg trenera Ivana Jurića. Jurić se nedavno žalio kako nema dovoljno pojačanja, a od tada su doveli dva nova igrača među kojima je i Brekalo.

Talijani prenose kako je Brekalo potpisao na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa ugovora za 11 milijuna eura.

Hrvatska kolonija

Brekalo se tako pridružuje hrvatskoj koloniji u Torinu. Jurić vodi momčad, dok je na posudbi u Torinu i Marko Pjaca, igrač Juventusa.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Brekalo je od početka sezone imao problema s Nijemcima jer nije htio potpisati novi ugovor. Sve je manje igrao kod trenera Marka van Bommela i promjena sredine možda je upravo ono što mu je trebalo.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.