Screenshot/Instagram

NAJMOĆNIJA ŽENA NOGOMETA; Bori se s neizlječivom bolešću, a u prošlosti je odbila princa!

Autor: J.Č

Newcastle United ‘preko noći’ je postao jedan od najbogatijih klubova na svijetu.

Naime, novi vlasnik ‘Svraki’ je Mohammed bin Salman, zajedno s ostalim investitorima.

Jedan od investitora je i PCP Capital Partners, a vlasnica tvrtke je Amanda Staveley. Ona je dugo pokušavala biti dio Premier lige, pokušala je kupiti i Liverpool, a Newcastle je napokon uspjela dobiti nakon neuspjeha 2018. i 2020. godine.

Neizlječiva bolest

Staveley, naime, boluje od neizlječive bolesti po nazivu Huntingtonova bolest. To je bolest koja uzrokuje nekontrolirane pokrete tijela, nagle promjene raspoloženja, demenciju, a bolest je naslijedila od majke Lynne.




Amanda je 2011. godine stupila u brak s iransko-britanskim biznismenom Mehrdadom Ghodoussijem. Otkrila je kako je brak skoro propao kada je saznala da se bori s teškom bolešću.

“Imam najstrpljivijeg muža na svijetu, nisam se htjela vjenčati kada sam saznala za bolest, no on je rekao da ga nije briga te da će pronaći najbolju medicinsku pomoć, volim ga puno”, izjavila je Staveley.

Odbila princa

2003. godine Amanda je mogla biti ‘princeza’. Prema pisanju britanskih medija, dvije godine je bila u vezi s princom Andrewom koji ju je htio zaprositi.




“Andrew je divna osoba, no da sam se udala za njega izgubila bih svoju samostalnost”, navela je Staveley.

Također, spominje se da je te iste 2003. godine od banke dobila kredit od skoro 200 tisuća funti kako bi otvorila restoran u kojem je znala i pomagati kao konobarica sve do 4h u noći.

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.