fbpx
GNK DINAMO

NAJČUDNIJE POJAČANJE DINAMA! Modri doveli novog igrača, došao je na vrlo neobičan način!

Autor: Bruno Herljević

Dinamo je doveo novo pojačamnje. Modri su potpisali jednogodišnji ugovor Tonijem Mrkićem, koji počinje vrijediti od 1. srpnja 2019. godine. Inače, Toni je vezni igrač koji je Dinama došao na vrlo neuobičajen način. Naime, zaslužio je ugovor s Dinamom kao najbolji od 30 nogometaša koji su sudjelovali u ‘Utakmici života’, nogometnom reality showu.

“Toni je igrač koji je pokazao određenu kvalitetu kroz projekt ‘Utakmica života’ te smo potpisali jednogodišnji ugovor. On je odradio pripreme u našoj B momčadi i trenutno je u NK HAŠK kako bi skupio potrebnu minutažu te se nastavio razvijati. Mislim da je to dobar izbor za njega, a Dinamo će svakako pratiti njegov razvoj”, rekao je Marijan Vlak sportski direktor Dinama.

Mrkić će do prelaska u Dinamo igrati u HAŠK-u u trećoj ligi.


“Time sam ostvario cilj koji sam stavio pred sebe ulaskom u kamp ‘Utakmice života’. Prema svemu viđenom, razina kvalitete momčadi, rada i uvjeta u GNK Dinamo neusporedivi su sa svime što sam do sada prošao. Nakon ljetnih priprema odlučili smo da je odlazak u HAŠK najbolja opcija za mene”, rekao je Mrkić i zahvalio se Danijelu Pranjiću i Ivanu Rukavini, pokretačima projekta.

“Na ljetnim sam pripremama vidio gdje sam, što mi i koliko nedostaje, te da uz kvalitetan rad sigurno mogu odgovoriti zahtjevima koji se pred mene stave na toj razini. Na kraju, želim još jednom zahvaliti kompletnoj ekipi ‘Utakmice života’ i Ivanu Rukavini kao vlasniku i autoru, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće”, kazao je Mrkić.

Uz ugovor s Dinamom, Mrkić je dobio i sto tisuća kuna te osobnog trenera za fizičku pripremu, kao i psihološke pripreme.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.