Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

NAJBOLJI HRVATSKI TRENER U INOZEMSTVU! Kako je samo krenuo, svi ga hvale, a uz sve to preporodio je i bivšeg Vatrenog!

Autor: J.Č

Igor Tudor nastavio je nizati dobre rezultate na klupi Hellasa iz Verone. U zadnja četiri dvoboja ne zna za poraz, dvije pobjede i dva izjednačena rezultata. Jučer je pala Spezia rezultatom 4:0.

“Nakon 4:0 i osam bodova na kontu, mogu samo čestitati igračima. Bili smo dobri i danas smo zaslužili pobjedu, ali ima još mnogo toga na čemu trebamo raditi. Nisam vidio intezitet i agresivnost kod igrača, zaslužili smo pobjedu, ali nismo pritiskali protivnika kao ranije. Daleko je ovo bilo od savršenog”, izjavio je hrvatski strateg.

Četiri gola zabila su četiri različita igrača, to može posebno veseliti Tudora.

“Pričao sam već o tome, zadovoljan sam svojom ekipom. Svaki trener je zadovoljan kada napadači zabijaju. To im diže samopouzdanje. Na nekim stvarima radimo cijelo vrijeme”, zaključio je Tudor.

Facebook: Karabuspor (Official)

Preporodio Kalinića

Tudora je u svlačionici Verone dočekao još jedan Hrvat, Nikola Kalinić. Dolaskom Tudora na klupu kluba iz Verone, Kalinić je ‘eksplodirao’ te zabio tri gola u četiri utakmice, a samo dvije je počeo od početka.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Tudorov prvi ispit bila je rimska Vučica i veliki Jose Mourniho. Tudor se pokazao u najboljem svijetlu te na debiju donio veliko slavlje domaćinima protiv Rome. U sljedeća dva kola remizirao je protiv Genoe i Salernitane, a u obje utakmice njegova ekipa je ispustila prednost od 2-0. Pobjeda protiv Spezije zasigurno će dići moral i samopouzdanje igračima.

Verona je trenutno 12 sa sedam bodova, a sljedeći ‘ispit’ u Seriji A joj je Milan za dva tjedna.




 

 

 




 

 

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.