Guliver image

NA MESSIJU NEĆE ŠTEDJETI, KAKAV UGOVOR: Pripremili nestvaran iznos za Argentinca, samo jedan zarađuje više…

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Vlasnici  PSG-a rade sve da Leo Messi ostane u Parizu sljedeće godine. Prema ‘El Largueru‘, Messi na stolu ima ponuđen novi ugovor na godinu plus godinu u kojem bi mu plaća ostala na ‘skromnih’ 30 milijuna eura.

Messi u lipnju puni 36 godina, a veću plaću od njega imao bi jedino Mbappe (50). Messi pak ne želi žuriti s odlukom, nego čeka SP u Kataru.

Spominje se i njegov povratak u Barcelonu, ali je jasno da je Barcelona u krizi te nisu u stanju financirati njegovu ogromnu plaću. Također, njegov bivši suigrač, a sada trener, Xavi, nije još ništa rekao.

Došao besplatno

Realno je za očekivati da će ostati u redovima francuskog velikana. Ove godine dobro su krenuli, a novac koji će tu dobiti može još jedino dobiti na Bliskom Istoku.

Guliver Image

Messi je u Pariz stigao u ljeto 2021. i to besplatno U tom periodu odigrao je 45 utakmica i postigao 17 golova uz 23 asistencije.

Glavni mu je cilj uzeti SP s Argentinom s kojom nije izgubio već 35 utakmica.  U skupini su sa Saudijskom Arabijom, Poljskom i Meksikom.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.