Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

NA MAKSIMIRU SRUŠEN NEGATIVAN REKORD! U Dinamu moraju strahovati i od Uefe

Autor: Matija Majdak

Dinamo se u prvom kolu Europske lige morao zadovoljiti samo bodom na Maksimiru protiv Feyenoorda odigravši 0:0.

Nije to predstava koja je mogla zadovoljiti navijači je Plavi su djelovali preplašeno, bezidejno, a opasni po gol Nizozemaca postali su tek nakon što su u 72. minuti dobili igrača više nakon isključenja Marcos Senesi.

Puno pozika bila je i o situaciji u 77. minuti kada je Arijan Ademi pao u šesnaestercu, no finski sudac Mattias Gestranius samo je pokazao da se igra dalje.

“Teško mi je komentirati suđenje, nisam vidio na televiziji. Sa strane se činilo da je, Ademi kaže da je. Nije mi jasno da nema VAR-a u grupnoj fazi, ali dobro”, rekao je trener Plavih Zoran Mamić.

Drugačije mišljenje ponudio je trener Feyenoorda Dick Advocaat.

“Obrana mi je rekla nakon utakmice da ono nad Ademijem u drugom poluvremenu nije bio penal.”

Posebna priča opet su navijači. Iako je na stadion moglo gotovo 7.000 gledatelja, s tribina je utakmicu pratilo samo njih 1.271. Nikad manje na nekoj europskoj utakmici Dinama.




Repertoar sa sjeverne tribine bio je raznolik, od navijanja za Dinamo, skandiranja Draženu Petroviću, do vrijeđanja braće Mamić.

Kako su prema terenu poletjele i dvije baklje nema sumnje kako će u Maksimir stići nova ‘čestitka’ iz Uefe…




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.