Foto: Josko Ponos/CROPIX

NA HAJDUK I BESPLATNO, A I PRIJEVOZ JE JEFTINIJI: ‘Imamo tešku i kompliciranu utakmicu protiv Hrvata’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Villarreal je klub koji nema problema s publikom. Imaju 20 tisuća pretplatnika, ali se utakmica igra u krivo vrijeme. Naime, većina stanovnika grada je sada na godišnjem odmoru, a problem je što se susret igra u Valenciji na stadionu Lavantea.

Klub je tako krenuo u zanimljivu akciju.  S obzirom da se njihov stadion obnavlja pa se igra na stadionu drugoligaša Laventa koji je udaljen 60 km klub nudi jeftinije autobusne karte u iznosu od 3 eura.

Na takav način žele olakšati ljudima dolazak na stadion, ali to nije jedina akcija koju su pripremili za svoj debi na stadionu Ciutat de Valenci.

Besplatne ulaznice

‘Svaki navijač Villarreala s kupljenom godišnjom članskom ulaznicom dobit će na dar još dvije ulaznice koje će moći podići na blagajni stadiona uoči početka utakmice – rekao je Villarrealov glasnogovornik Fran Segovia’

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Villarreal CF (@villarrealcf)

‘Imamo jako tešku i kompliciranu utakmicu 18.kolovoza protiv Hrvata. Ja ću biti u Valenciji, a nadam se da će ondje također biti i 20.000 naših navijača jer je sve podešeno da budu ondje – autobusi, termin utakmice… Vrijedi otići ‘ rekao je predsjednik.




Klub je prošle sezone igrao polufinale LP, a prethodno su izbacili Bayern. Sezonu ranije osvoji su Europsku ligu pobijedivši Manchester United.

 

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.