Izvor: Screenshot/Instagram

MODRIĆU I EKIPI PUŠTAJU DA ZABIJAJU POGOTKE? Ponajbolji vratar svijeta otkrio nevjerojatnu stvar!

Autor: F.F

Real Madrid trenutno je prva momčad španjolske La Lige, a fantastičnu sezonu u madridskom klubu igra belgijski vratar – Thibaut Courtois.

Real dobro stoji u domaćem prvenstvu, ali i u Ligi prvaka, a velike zasluge idu Courtoisu koji sjajno brani cijelu sezonu. Naravno, raspoloženi su i napadači koji su ove sezone već postili 47 pogodaka. Čini se da zasluge za taj podatak idu i belgijskom vrataru, kao i treneru Carlu Ancelottiju.

U razgovoru za belgijski HNL, Courtois je pričao o atmosferi u momčadi, ali i što najviše voli kod Ancelottija.

Zanimljiva taktika

“Kod njega mi se najviše sviđa kada me uspoređuje s ostalim velikim golmanima koje je trenirao u karijeri. Na treningu mi zna reći da pustim koji gol kako bi naši igrači dobili na samopouzdanju”, prepričava prvi vratar Reala i Belgije.


Osvrnuo se i na svog reprezentativnog kolegu, s kojim je igrao u Chelseaju, a sada i u Realu. Naravno, riječ je o Edenu Hazardu koji ne igra na razini koja se od njega očekuje.




“Vidjet ćemo u Madridu ono najbolje od Hazarda. Uvjeren sam u to. Ima puno problema s gastroenteritisom, a ja znam kako je to. Upravo sam zbog toga izašao na poluvremenu protiv Bruggea. Nema smisla ništa forsirati, a on će pokazati što zna i može”, zaključio je.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.