Photo: Milan Sabic/PIXSELL

MODRIĆ VEČERAS IMA PRILIKU ISPISATI POVIJEST REAL MADRIDA; Ovo je uspjelo samo još jednom igraču!

Autor: J.Č

Kapetan hrvatske reprezentacije i igrač Real Madrida, Luka Modrić, večeras se ima priliku ponovno upisati u povijest ‘kraljevskog kluba’.

Naime, nastupi li Modrić večeras protiv milanskog Intera na Giuseppe Meazzi u prvom kolu Lige prvaka, postat će tek drugi igrač u povijesti Reala koji je zaigrao u najelitnijem klupskom natjecanju s 36 ili više godina.

Jedini igrač, osim Modrića, kojemu je ovo uspjelo bio je Chendo, legendarni desni bočni Madriđana. Španjolac je za Real nastupio 363 puta te je osvojio sve što se osvojiti i moglo.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Očekuje se da će Luka nastupiti večeras, bar kao zamjena. Za domaćina bi trebao početi još jedan Hrvat – Marcelo Brozović.

Modrić je prije nekoliko dana odigrao 79 minuta u pobjedi protiv Celta Viga, a pri izlasku s terena dobio je aplauz od 20 tisuća navijača.

Njegovu predstavu komentirao je i novinar BBC-ja Raj Chohan.

 




 

 

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.