10.10.2021., Osijek - Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice za odlazak na SP 2022. godine u Katar protiv Slovacke. Vedran Corluka, Ivica Olic, Zlatko Dalic

MODRIĆ PROPUSTIO REPREZENTATIVNI TRENING: Dalić iznenadio obožavateljicu

Autor: J.Č

Ušli smo u ključni tjedan hrvatskoga nogometa, Vatreni protiv Malte u četvrtak i Rusije u nedjelju traže svoju kartu za Katar.

Većina reprezentativaca danas je stigla u Zagreb na okupljanje u luksuzni hotel, a na Maksimiru će biti dio treninga.

Tako su ispred hotela viđena mnoga poznata lica poput Domagoja Vide, Dejana Lovrena, Joška Gvardiola, Marka Livaje, Brune Petkovića, ali i Zlatka Dalića. Jedna od prolaznica zatražila je selfie s izbornikom, na što je Dalić pristao te iznenadio navijačicu.

Modrić propustio trening

Izbornik reprezentacije na današnjem treningu nije imao sve igrače na raspolaganju. Luka Modrić trenirao je u hotelskoj sobi, a ne sa suigračima na Maksimiru. Propustio je i posljednju utakmicu Real Madrida zbog viroze- Negativan je na koronavirus, a prehlada se postepeno smanjuje.




Trening su, također, propustili i Lovro Majer, Livaja, Marcelo Brozović i Lovren zbog teških utakmica u klupskim natjecanjima. Luka Sučić je na utakmici za vikend dobio udarac, no trebao bi biti spreman za kvalifikacijske oglede.

Ono što može veseliti Dalića je situacija oko Josipa Brekala. Nakon što je skoro bio otpisan za obje utakmice zbog ozljede, Brekalo je na treningu pokazivao dobre znakove, a magnetska rezonancija dala je još bolje rezultate.  Brekalo bi mogao konkurirati za sastav, ako ne protiv Malte, onda protiv Rusije.

 




Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.