Foto:facebookscreenshot

MODRIĆ POSLAO PORUKU BENZEMI: Neki mogu puno naučiti iz njegovih riječi

Autor: Dnevno GIŠ

Najprestižnija nagrada u nogometu, Zlatna lopta France Footballa, ove godine otišla je u Real iz Madrida pa će navijači kraljevskog kluba ove sezone moći gledati dva osvajača tog trofeja na Bernabeu.

Karim Benzema je i puno prije proglašenja bio glavni favorit za osvajanje Zlatne lopte, a sjajni Francuz sve je osvojio svojim igrama u Ligi prvaka gdje je zabio 15 od ukupno 50 golova prošle sezone.

Iako je bilo i nekih nezadovoljnika, jedan od njih bio je i njegov suigrač iz Reala Cortouis, Karim je nagradu primio od bivšeg trenera Zinedinea Zidana i tako uz Modrića postao jedini osvajač nagrade France Footballa u eri Messija i Ronalda.

Lijepe riječi

Za razliku od nekih igrača koji se nisu ni pojavili na dodjeli Zlatne lopte kada je laureat bio Luka Modrić, kapetan hrvatske reprezentacije je jako ponosan na svog suigrača, što je i pokazao objavom na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

Dan nakon što je Benzema ponio prestižnu nagradu, Luka je na svom profilu napisao lijepu poruku suigraču:




“Najbolji igrač na svijetu. Zaslužio si to moj prijatelju. Zadovoljstvo je igrati uz tebe”, napisao je Luka, a objava je već skupila preko pola milijuna lajkova.

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.