MODRIĆ NAPAO SIMEONEA! Čime je to trener naživcirao inače smirenog Luku? ‘Nije fer da to radi’

Autor: Bruno Herljević

Trener najvećeg rivala Real Madrida, Atletica, Argentinac Diego Simeone, nekoliko je puta rekao kako nije zadovoljan izborom Luke Modrića za najboljeg igrača svijeta. Simeone smatra kako je Real privilegiran i da zbog toga njihovi igrači gotovo uvijek osvajaju najprestižnije individualne nagrade.

“Eto, Courtois ode u Real i odjednom je najbolji golman na svijetu, a kad je bio kod nas, nagradu je dobio Keylor Navas. Puno stvari tu nemaju smisla. U ovom svijetu nogometa moraš znati gdje si i što te čeka i onda je lakše živjeti”, rekao je to Simeone nakon dodjele Zlatne lopte.

U Realu su dakako burno reagirali, a te je izjave komentirao i Luka Modrić i to poprilično žestoko.

“Smeta taj pristup da se jedni te isti glasači smatraju vjerodostojnima proteklih deset godina, a sada kada su glasali za drugog, u ovom slučaju za mene, odjednom su ti isti glasači prevaranti. Stvarno mi je OK što Simeone smatra da je njegov ili neki drugi igrač bolji, ali smeta što ima stalnu pogrebu omalovažavati Real i njegove igrače”, rekao je kapetan hrvatske reprezentacije u razgovoru za Sportske novosti.

“Simeone koristi svaku priliku da insinuira nečasne radnje koje bi objasnile Realove uspjehe. Imam veliki respekt prema njemu, prema njegovim igračima… Kad su nas pobjeđivali, iskreno smo im čestitali. Nije fer ni korektno da naše uspjehe svodi na populističke teze o nekakvim favoriziranjima Reala”, rekao je Modrić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.