Modrić: Imamo golemu prednost, ali ovo je Milan i ne smijemo se prerano poveseliti

Autor: G.R.

Na San Siru smo pokazali da se možemo nositi s najvećima, a pobjeda nad Milanom je vrh. Sada trebamo biti hladnih glava i ponoviti takvu predstavu i u našem dvorištu, kazao jer hrvatski reprezentativac.

Pred londonskim je Tottenhamom povijesna prilika – ulazak u četvrtfinale nogometne Lige prvaka – i to preko leđa sedmerostrukog prvaka Europe, talijanskog Milana.

Spursi su u prvoj utakmici senzacionalno slavili na San Siru rezultatom 1:0, a uoči uzvrata na White Hart Laneu u momčad Pijetlova vratili su se Velšanin Gareth Bale i Nizozemac Rafael van der Vaart.

Uz dvojicu oporavljenika momčad Harryja Redknappa prema povijesnom će uspjehu predvoditi hrvatski reprezentativac Luka Modrić. Motor momčadi Tottenhama i čovjek od kojega kreće gotovo svaka napadačka akcija londonske momčadi u sjajnoj je formi, a tome u prilog svjedoči i činjenica da je bio najbolji pojedinac Spursa u gostujućem remiju s Wolverhampton Wolvesima.

Hrvatski reprezentativni veznjak svjestan je težine zadatka, jer kako kaže Milan je opasan protivnik bez obzira na rezultat prve utakmice.

– Imamo veliku prednost, ali ovo je daleko od toga bude gotovo. Oni su iskusna momčad, a mi tek trebamo potvrditi dobar rezultat iz prve utakmice. Najvažnije je da se pripremimo na način kako smo to učinili u prvoj utakmici. Na San Siru smo pokazali da se možemo nositi s najvećima, a pobjeda nad Milanom je vrh. Sada trebamo biti hladnih glava i ponoviti takvu predstavu i u našem dvorištu – kazao jer Luka Modrić.

U sastavu momčadi Harryja Redknappa sigurno neće biti Vedrana Ćorluke koji je stradao upravo na prvoj utakmici protiv Milana. U trenucima kada je upravo Ćorluka bio ponajbolji pojedinac gostujuće momčadi s travnjak ga je na nosila krvničkim startom poslao francuski nogometaš Mathieu Flamini.

Niko Kranjčar biti će u sastavu, ali poznavajući trenerske metode Harryja Redknappa nije za očekivati da će upisati značajniju minutažu.




Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.